Beste formatie voor gebruik in FIFA 20 Ultimate Team

Posted on 11/08/2019 by admin

Ik gebruik altijd iets dat me controle over het middenveld geeft, zolang je snel vooruitspeelt kun je wat door ballen of kruisen krijgen waar je het nodig hebt.

ok, yusuf heeft gelijk. als je een spel begint met een team met een lage rating, ga dan met 4-1-1-2-2. zorg ervoor dat je aanvallers goede dribblers zijn. zorg ervoor dat je rb en lb rwb en lwb zijn. bellering werkt hier ECHT goed in, net als ciro immobile.

bellerin is goed in kruisen, dribbelen en de bal winnen. immobiel is goed in bezit en visie. hoewel hij misschien enkele van de schoten mist die hij maakt, is hij echt goed als je het spel start met een lange bal en teampers. hij werd 3e in doelpunten en 1 in assists.

ik heb een run gedaan met Newport County en ik heb wat Chinese nationale teamspelers gekocht. Huan Zichang is het meest opvallend. hij is een gratis agent, dus hij kan deelnemen zonder overdrachtskosten. je kunt ook vragen om aleix febas te lenen, je kunt Daniel James kopen, je kunt ook gribbin kopen. ze zijn goede dribblers en zijn goedkoop.

ook nog een tip, boxall is echt een goede cb in de rb-positie en is ook een gratis agent. bejarano is 66 en ook een vrije agent waar hij goed in is. liu yimming is geweldig als startende CB omdat hij boven de 6 voet is en mijn team zoooo vaak heeft gered.

geloof me, ik heb manchester verenigd met deze. mijn hart was helemaal aan het racen, maar deze formatie en 5-3-2 kunnen echte spaarders zijn. je wilt misschien ook 4-3-2-2 proberen, omdat de 4 middelhoge vleugelspelers de druk vanuit het midden kunnen verlichten door het spel op de vleugels te forceren en met een lange baltactiek kun je een goede kruising krijgen die je cam of spits leidt met lage oppositie.

Controleer fifa munten beste prijs van betrouwbare fifa muntenverkoper fifa 20 als u volledig wilt genieten van FIFA 20 Ultimate Team.