FIFA 19 Carniball Bonaventura SBC – Complete Giacomo Bonaventura Carniball SBC met goedkoopste oplossing voor oplossing en speler

Posted on 03/13/2019 by admin

De vierde dag van FIFA 19 Carniball viert Italië! Prime ICON Moments Del Piero en Carniball Bonaventura SBC’s zijn nu verkrijgbaar in Ultimate Team met hun nieuwe FUT-kaarten. Om een ​​Carniball Bonaventura te verdienen, een middenvelder van de Serie A met goed afgeronde vaardigheden, moet je de Giacomo Bonaventura SBC voltooien. Vervolgens brengen fifa 19-muntwebsites u de FIFA 19 Carniball Bonaventura SBC goedkoopste oplossing & squadrons met prijs, vereisten, rewards-gegevens en spelersreview.

FIFA 19 Carniball Giacomo Bonaventura Squad Building Challenge

Carniball Bonaventura SBC – Gli Azzurri

Beloningen: 1 * GOUDEN SPELERS PREMIUMPAKKET

Vereisten

Italië Spelers: Min. 1

TOTW Spelers: Min. 1

Teamwaardering: Min. 84

Teamscheikunde: Min. 80

Aantal spelers in de ploeg: 11

Gli Azzurri SBC-squadron – goedkoopste Carniball Bonaventura SBC FIFA 19

Prijs gebaseerd op 12 maart: PS4 – 48K, Xbox One – 48K, PC – 64K (geen loyaliteit)

Carniball Bonaventura SBC – 84-rated squadron

Beloningen: 1 * ZELDZAME ELEKTRISCHE SPELERSPAKKET

Vereisten

TOTW Spelers: Min. 1

Teamwaardering: Min. 84

Teamscheikunde: Min. 80

Aantal spelers in de ploeg: 11

84-Rated Squad – goedkoopste Carniball Bonaventura SBC FIFA 19

Prijs gebaseerd op 12 maart: PS4 – 46K, Xbox One – 46K, PC – 61K (geen loyaliteit)

FIFA 19 Speler Review: Carniball Giacomo Bonaventura in Ultimate Team

Giacomo Bonaventura, die als Middenvelder voor het nationale team van Milaan van de Serie A speelt, krijgt zijn Carniball-kaart 5 op basis van het standaardartikel tot 87 algemeen met goed afgeronde statistieken, 81 pace, 83 shooting, 87 passing, 87 dribbelen, 78 verdedigen en 76 fysiek.

Als middenvelder heeft hij een goede techniek voor passen en dribbelen, het tempo is goed, je kunt ook een chemiestijl gebruiken om het hoger te krijgen. 89 uithoudingsvermogen ziet er erg mooi uit. 90 shot power en 92 lange shots zorgen ervoor dat hij doelpunten kan scoren en assists kan bieden in de wedstrijden. Met s Shadow of Anchor verandert hij in een speler die een verdedigende optie kan zijn. Drie sterren zwakke voet misschien de grootste zwakte van deze kaart.

De goedkoopste oplossing om de FIFA 19 Carniball SBC Bonaventura te verdienen kost ongeveer 94K FUT 19-munten op PS4 en Xbox One. Met uitzondering van de Carniball Bonaventura, kunt u extra 2 FUT pack-beloningen ontvangen voor 55K FIFA-munten, daarnaast, als u de fan bent van het nationale team van de Serie A en Italië of u hebt een team met spelers daarvan, is Carniball Bonaventura een geweldige keuze voor jou. Wat meer is, met veel speciale versiekaarten die tijdens FIFA 19 Carniball promotie worden uitgebracht, is het een goed moment om pakketten te openen die worden beloond en die je nog steeds hebt bewaard. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de SBC veel waarde heeft voor munten. Let op: de SBC Bonaventura Carniball vervalt om 18.00 uur VK, 18 maart 2019.

Controleer de beste prijs fifa-munten nu van de beste fifa en veiligste fifa-muntverkoper om meer te weten te komen over de codes van fifa-munten om de Fifa 19 Munten PS4 200k te krijgen.