FIFA 19 Flashback Squad Builder

Posted on 01/07/2019 by admin

De FIFA 19 Flashback Tevez SBC is aan het einde, 90-jarige Carlos Tevez? Er zijn veel flashback-kaarten beschikbaar in SBC voor het vieren van hun speciale prestaties en seizoenen, hoeveel heb je gekozen? Hoe presteren ze? Bekijk de FIFA 19 Flashback squadronbouwer op fifacoinkopen.nl, maak je eigen speciale overmeesterde team!

Hoogwaardige FIFA 19 Flashback Squad Builder / Flashback FIFA 19 Ultimate Team

Formation / Lineup: 4-2-2-2

Team waardering: 88

Chemie: 78

De FDA 19 flashback- en Futmas-kaarten bevinden zich niet op de transfermarkt en kunnen niet worden gekocht met FIFA 19-munten kosten ongeveer 178K.

Spelinstructie voor elke positie in FIFA 19 Flashback Ultimate Team

ST – 87 Hernandez: Het medium / low werksnelheid is aantoonbaar beter dan hoog / medium liefde vooral voor aanvallers, zoals u ze kunt instellen om hem achter te krijgen via instructies, met lagere verdedigingswerk tarief is goed, want Hij heeft een laag uithoudingsvermogen 73, hij zal niet teruggaan, dus hij wil dat zijn uithoudingsvermogen veel heel snel verbrandt. Bovendien zijn zijn tempo en schietstats heel behoorlijk.

ST – 88 Sturridge: Hij is zo kreeg de medium / low werktempo, grote kaart, een beetje laag op evenwicht, maar heeft een fantastisch schieten en tempo, kun je een sniper Chemistry stijl op hem om de dribbelen stimuleren en schieten attributen beter.

CAM – 90 Tevez: Hij is bijna de beste goedkope Flashback SBC kaart over 130K op PS4 en Xbox One, geweldig algehele waardering en niets mis met deze kaart, amazing schieten, tempo, dribbelen en fysiek. Zet Tevez op de CAM-positie is beter dan anderen.

CAM – 88 Alexandre Pato: viersterrenbewegingen zijn leuk, goed springen en koersnauwkeurigheid, goed afgeronde dribbelen en schietstatistieken.

CDM – 87 Boateng: Goed werk tarieven en 6’1 “height echt leuk voor een centrum middenvelder verdedigen, vier-sterren zwakke voet, hij heeft fatsoenlijk attributen evenwicht.

CDM – 87 Gotze: Een kwaliteitskaart, het is niet de beste CDM met slecht uithoudingsvermogen en kracht, maar we hebben geen andere opties.

RB – 87 Juanfran: De eerste en een van de beste Flashback SBC kaarten, high / medium werktempo is zeer geschikt voor een vleugelverdediger, gen rally fantastisch anders dan schieten stats.

RB – 90 Dani Alves: anders dan kracht All-around geweldig stats, echt goed en voorzetten, fatsoenlijke uithoudingsvermogen en aan te pakken, kan hij Ofwel scoren of te verdedigen.

CB – 88 Boateng: FUTmas Boateng-kaart voor de middenrugpositie.

CB – 89 Pique: We eindigden met de UCL Pique en FUTmas Boateng om de betere chemie en link te krijgen

GK – 89 Ter Stegen: hij helpt Boateng en Pique voor chemie en boost tot 78.

Aangepaste tactieken voor Hybrid FIFA 19 Flashback Squad Builder

Defensieve stijl: Drop Back

Breedte: 5

Diepte: 2

Offensieve stijl: snel opbouwen

Breedte: 6

Spelers in doos: 2

Hoeken: 2

Gratis schoppen: 3