FIFA 19 Future Stars Saint-Maximin SBC

Posted on 01/28/2019 by admin

De laatste winnaar van de fankeuze voor FIFA 19 FUT Future Stars is de rechtsafaanhanger van Frankrijk, 86 Allan Saint-Maximin, die nu beschikbaar is via Squad Building Challenge. Hier brengen we de goedkoopste oplossing om FIFA 19 Future Stars Saint-Maximin SBC en spelerrecensie te voltooien, om een ​​86 Future Stars Saint-Maximin en 2 packs met de minste FIFA 19-munten te verdienen.

FIFA 19 FUT Future Stars 86 RW Allan Saint-Maximin Squad Building Challenge

beloningen

1 * PAKKET VOOR TWEE SPELERS

Vereisten

Wissel een FUT uit Future Stars Nominee Saint-Maximin verdiend via Weekly Objectives

Win 10 online enkele wedstrijden

Verspreide competities: pictogrammen, ENG 1, FRA 1, ITA 1, GER 1, SPA 1.

FIFA 19 Saint-Maximin Future Stars SBC – Frankrijk

beloningen

1 * JUMBO PREMIUM GOUDSPELERSPAKKET

Vereisten

Team van de week Spelers: Min. 2

Frankrijk Ligue 1 Spelers: Min. 2

Frankrijk Spelers: Min. 3

Spelers van dezelfde League: Max 6

Teamwaardering: Min. 85

Teamscheikunde: Min. 70

Aantal spelers in de ploeg: 11 Goedkoopste squadron bouwer voor FIFA 19 Future Stars SBC Saint-Maximin: Frankrijk

Prijs gebaseerd op 26 januari: PS4 – 140K, Xbox One – 150K, PC – 175K FIFA 19 Speler Review – FIFA 19 Future Stars Saint-Maximin Review

De in-game statistieken en attribuutdetails van FUT 19 FUT Future Stars Saint-Maximin. 86 algemene rating vleugelspeler, 96 pace, 85 shooting, 85 passing, 90 dribbelen. Hij heeft een ongelooflijke opnamekracht 97, fatsoenlijke afwerking en lange shots rating, de meeste passerende en dribbelende statistieken zijn best aangenaam, vooral de 99 behendigheid en 93 balans. 81 uithoudingsvermogen is goed, maar 70 kracht en 75 kalmte zijn slecht.

Hoe zit het met zijn feitelijke prestaties in de game? Hij heeft een zeer hoge positie in het attribuut en hij heeft ook hoog-lage werktempo’s, dus hij drong regelmatig door en kreeg een aantal zeer goede posities. Hij is erg snel wanneer hij aan en uit de bal is in het spel zoals je van iemand met een mooie ervaring mag verwachten. Hij was echt goed in de bal en was makkelijk te manoeuvreren rond verdedigers vanwege zijn hoge behendigheid en hij was gewoon leuk om te rennen met zijn fantastische dribbelen, hij kan veel assists oppikken met goede oversteek en lange en korte passes, wanneer het komt om doelpunten te scoren, zijn algemene afwerking is goed, maar het is zijn schotkracht die hem hielp te scoren, hij is ook een bedreiging van buiten de doos met zijn finesse-opnames.

Al met al is Saint-Maximin een solide rechtse optie voor elk team en deze kaart is het overwegen waard om op te halen, het is een waarde voor minder dan 150K Fut Munten.