FIFA 19 Nieuws: FIFA wordt de volgende week bijgewerkt

Posted on 12/07/2018 by admin

Zeker het nieuws dat meer spelers op FIFA 19 wachten is een oplossing voor het probleem van gameservers in Spanje. Dit probleem versleept sinds we de game, weken voor de lancering, konden uitproberen voor analyse. Zoals gebruikelijk in dit soort oefeningen, vertrouwden we erop dat het online aspect van het spel op volledige capaciteit werkte toen het op de markt kwam, iets dat helaas niet is gebeurd. EA Sports is nog steeds niet uitgesproken door de puinhoop van de Spaanse servers. Voorlopig krijgen we van het bedrijf updates die de spelervaring oppoetsen, bugs oplossen en nieuwe gezichten toevoegen aan de spelers.

In de vierde update van FIFA 19 zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

Enkele wijzigingen aangebracht om de effectiviteit van de verdediging van teamgenoten gecontroleerd door de AI te verminderen:

Verminderde de afstand waarop een teamgenoot gecontroleerd door de AI kan uitrekken om een ​​schot te blokkeren. Verkort de afstand die een teamgenoot die door de AI wordt gecontroleerd, kan bereiken bij het maken van een inning. Verhoogde het effect van vermoeidheid bij het spelen met verdedigende druk. Deze verandering zal meer effect hebben op vermoeidheid als je speelt als je een constante druk of teamdruk hebt geactiveerd in je spelstrategie. Deze verandering heeft minder invloed op vermoeidheid als je speelt als je de aanraakdruk of -druk hebt geactiveerd na het verliezen van bezit in je spelstrategie. Om effectievere inzendingen effectiever te laten zijn, hebben we de neiging van de bal om zich na het betreden van de dribbler te bewegen verhoogd, waardoor de kans groter is dat hij balbezit verliest. We hebben het aantal passes gereduceerd tot de eerste aanraking gemaakt door spelers gecontroleerd door de AI van de CPU buiten hun verdedigende derde gedeelte van het veld bij het spelen in de hoogste moeilijkheidsgraden. We hebben de afbeeldingen van 18 nieuwe hoofdscanners toegevoegd. (Waaronder Diego Godín, Ever Banega en Mauro Icardi). We hebben de 2D-portretten van 2440 spelers bijgewerkt. We hebben een reeks apparaten, schilden en posters van de teams bijgewerkt.

Deze vierde FIFA 19-update is nu beschikbaar op pc, maar komt volgende week op Xbox One en PS4. Koop FIFA 19-munten van fifacoinkopen.nl en maak je op om te genieten van de nieuwe FIFA 19.