FIFA 19 TOTS Lucas Torreira SBC: Goedkoopste oplossing om TOTS Moments te voltooien Torreira SBC & Player Review

Posted on 05/24/2019 by admin

Het volgende FIFA 19 Team van het seizoen squadron is bijna hier, EA heeft een Premier League TOTS Moments Squad Building Challenge uitgebracht – FIFA 19 TOTS Lucas Torreira SBC, met als beoordeling TOTT Torreira in Ultimate Team. Hier best coin site fifa 19 deelt de details van TOTS Torreira SBC met de mogelijk goedkoopste oplossing om het te voltooien en speler review. Je kunt onder 300K FIFA 19 munten kosten om de 3 squadrons te voltooien. En u kunt de goedkoopste fifa 19-muntprijzen van 300.000 FIFA-munten controleren bij vertrouwde verkopers van halve munten.

Houd er rekening mee dat de FIFA 19 Lucas Torreira SBC gepland staat tot 18.00 uur VK, 28 mei 2019.

FIFA 19 TOTS Moments SBC – FUT 19 TOTS Lucas Torreira SBC

TOTS Moments Torreira SBC – Arsenal

Vereisten

Min. Arsenal-spelers: 1

Min. TOTW Spelers: 1

Min. Teamwaardering: 84

Min. Teamchemie: 80

Aantal spelers in de ploeg: 11

beloningen

1 * PAKKET VOOR ZELDZAME ELECTRUMSPELERS

TOTS Moments Torreira SBC – Premier League

Vereisten

Min. Premier League-spelers: 1

Min. TOTW Spelers: 1

Min. Teamwaardering: 85

Min. Teamscheikunde: 75

Aantal spelers in de ploeg: 11

beloningen

1 * MEGA-PAKKET

TOTS Moments Torreira SBC – 85-rated squadron

Vereisten

Min. TOTW Spelers: 2

Min. Teamwaardering: 85

Min. Teamscheikunde: 70

Aantal spelers in de ploeg: 11

beloningen

1 * PRIME GOUDSPELERSPAKKET

FIFA 19 Speler Review – FUT 19 TOTS SBC Lucas Torreira

Lucas Torreira, die als middenvelder voor Premier League-club Arsenal en het nationale team van Uruguay speelt, ontving de TOTS-kaart voor het vieren van zijn geweldige prestaties tegen Tottenham. De FIFA 19 TOTS Torreira-kaart verhoogde 7 beoordelingen op basis van zijn reguliere item. Hoe beoordeelt u de tot 88 beoordeelde TOTS Torreira en is de SBC de moeite waard om te doen?

De attribuutdetails en de in-game uitvoering van FUT 19 TOTS Lucas Torreira. 85 passen, 78 schieten, 87 passen, 88 dribbelen, 89 verdedigen en 85 fysiek, de statistieken zien er echt goed uit, hij is zeker meer dan een verdedigende middenvelder met zijn gemiddelde / hoge werksnelheid en viersterren vaardigheidsmoves. De belangrijkste voordelen van de kaart zijn zijn kracht, acceleratie, uithoudingsvermogen, agressie, balans, onderschepping en tackles. De afwerking is slecht, maar hij hoeft echt niet in een doos te zitten. Hij heeft een paar fantastische passes, de short pass en long pass zijn erg goed, vooral als je de bal probeert te spelen in lange gebieden, de bal speelt tussen verdedigers die de bal vasthouden en de middenvelder probeert de bal naar voren te sturen en te starten tegenaanvallen, maar zijn passes met linkervoet zijn erg slecht, dus je kunt hem beter proberen te gebruiken als een rechter middenvelder, hij is dominanter op zijn rechtervoet, dan kan hij heel goed over het veld komen.

Je moet een 85-rated squadrons en twee 84 rated squadres indienen met ten minste vier TOTW-kaarten om de FIFA 19 TOTS Torreira SBC te voltooien, dus het is op dit moment een beetje prijzig, vooral omdat sommige spelers nog steeds erg duur zijn, de goedkoopste prijs van de bovenstaande Torreira SBC-oplossing is minder dan 300.000 FUT 19 munten op PS4 en Xbox One. Over het geheel genomen is deze kaart een waarde voor munten en goed genoeg in FUT Champions.

Controleer de goedkoopste fifa-muntenwebsite voor goedkoopste fifa 19-muntprijzen door codes te gebruiken voor fifa 19 om hier meer te genieten van goedkope deals met goedkope 19 munten van 100 munten.