FIFA 19 UEL Moments Mata SBC: Goedkoopste oplossing om 89 Juan Mata SBC in Ultimate Team af te ronden

Posted on 03/22/2019 by admin

EA bracht een gloednieuwe FIFA 19 SBC UEL Moments Mata uit voor het vieren van Mata’s 2012-2013-seizoen in de Europa League-finale, met 89 beoordeelde Juan Mata, die een van de beste CAM’s uit zijn tijd is en ook als een van de grootste verdedigers ooit. Je kunt de Mata 89-kaart verzilveren door de squadron-uitdagingen in 4 dagen te voltooien! Volg onderstaande beste website voor fifa 19 muntengids om de UEL Moments Mata SBC-beloningen, vereisten en de goedkoopste squadronbouwer & goedkoopste oplossing te leren om FIFA 19 UEL Moments Mata SBC te voltooien.

Juan Mata, de Spaanse profvoetballer die als middenvelder speelt voor de Premier League-club Manchester United en het nationale team van Spanje. Hij speelt meestal als een centrale aanvallende middenvelder, maar hij kan ook op de vleugel spelen. EA heeft hem deze UEL Moments Card toegekend als erkenning voor zijn bijdrage aan Chelsea FC tijdens het seizoen 2012/13, wat betekent dat dit is voor de tijd dat hij uitzonderlijk was of een uitzonderlijk moment had in de Europa League. Voor de vereisten over deze UEL Moments SBC Mata zijn er slechts 2 uitdagingen die je nodig hebt om te voltooien in 4 dagen voor het verdienen van 89 Mata UEL Moments Card: “Chelsea SBC goedkoop”, “Spanje SBC goedkoop”.

Let op: voor de totale kosten van deze uitdagingen moet je ongeveer 130K FUT 19-munten uitgeven om de UEL Moments Mata-kaart te krijgen. Deze beloningskaart van UEL Moments van Mata geeft een algemene score van 89, met een gunstige positiewijziging naar een meer centrale rol in de CAM-positie. Met zeer goed afgeronde schietpartijen, ook zeer goed passeren, is zijn dribbelen perfect, zijn fysiek geeft hem 88 uithoudingsvermogen. Bovendien kunt u 2 packs van 80K ontvangen. Volg ons nu om meer details te bekijken.

FIFA 19 UEL Moments Mata SBC in Ultimate Team

Bouw op voor het verdienen van de UEL Moments Mata-kaart

beloningen

1 × 89 UEL Moments Mata Card, 2 FUT-packs ter waarde van 80K

FIFA 19 UEL Moments Mata SBC

Vereisten

Voltooi hieronder 2 squadbuilding-uitdagingen

FIFA 19 UEL Moments Mata SBC – Chelsea Challenge

beloningen

1 × Prime Gold Players Pack

Vereisten

Chelsea Players: Min 1

Team van de Week Spelers: Min 2

Totale score van het team: Min 84

Teamscheikunde: Min 80

Spelers in de ploeg: 11

Fut formatie / opstelling: 4-2-3-1

Goedkoopste Squad Builder

Prijs: 67K-PS4, 68K-XBOX ONE, 70K-pc

Chelsea Challenge

Goedkoop Squad Builder adviseren (prijs: ongeveer 67K)

Controleer fifa-munten prijzen ps4 voor 100k munten fifa 19 en beste fifa 19 spelers om nu vanaf de beste fut-muntenwebsite te snipen om te weten hoe munten te verdienen op fifa 19 en fifa-munten in dollars met de couponcode fifa-munten om nu Goedkope Fifa Munten te krijgen.