FIFA 20 beoordelingen

Posted on 10/14/2019 by admin

Squad Battles

Dit is het nieuwe UT-enkele model van FIFA20. Je kunt sterren, professionele spelers of sterren in het team uitdagen om punten te winnen en de ranglijst te beklimmen. Hoe hoger de rangorde, hoe beter de beloning. De winnende punten worden bepaald door de moeilijkheidsgraad van de selectie en de opstelling. De teamuitdaging bestaat uit wekelijkse games en EA kiest elke dag vier nieuwe gevechtsmatrices. Je kunt de aangepaste tactieken, formaties en chemische reacties van elke gevechtsreeks bekijken.

Doelen In FIFA20 wordt je beloond voor het voltooien van je dagelijkse en wekelijkse taken. De taken omvatten teambeheer, spelers kopen en verkopen, nieuwe spelers het veld betreden, enzovoort. Hoe moeilijker de taak, hoe beter de beloning.

Je krijgt elke dag minimaal vijf taken en de taak van elke persoon zal anders zijn.

Elke week zal een wekelijkse taak worden vernieuwd, en de moeilijkheid zal worden verhoogd, maar elke persoon krijgt dezelfde wekelijkse taak.

Deze taken worden uitgevoerd via FIFA20 en kunnen worden uitgevoerd op mobiele apps en in games.

Champions Channel Op het FIFA20-kampioenskanaal kun je een video zien van ‘s werelds topspelers die in het wekelijkse spel spelen. Je bent vrij om vooruit te spoelen, terug te spoelen of je perspectief aan te passen om hun vaardigheden en tactieken te bestuderen en jezelf vervolgens te verbeteren. Wanneer je de video bekijkt, staat hieronder een tijdlijn. Je kunt direct doorgaan naar het prachtige moment van vaardigheidsverplaatsing, doel, fout, etc.

SBC De SBC in FIFA20 zal de moeilijkheid vergroten, en sommige locaties zullen worden vergrendeld en de specifieke spelers moeten worden gebruikt in overeenstemming met EA-vereisten. (Specifiek land / competitie / club)

Controleer vertrouwde fifa 20 muntenverkopers om de veilige FUT 20 munten te krijgen door nu de fifa munten kortingscode te gebruiken voor 5% korting.