FIFA 20 Closed Beta, Volta Update, Career Mode Nieuwe functies, Legacy Edition, Demo, Trailer en meer

Posted on 09/04/2019 by admin

De FIFA 20-releasedatum komt dichterbij, belangrijke functies en wijzigingen van de kernmodi zijn in principe bevestigd, waaronder Ultimate Team, Carrière-modus, Pro Clubs, Volta Football, enz. Bovendien worden tegenwoordig meer en meer gameplay-details over het algemeen onthuld tegenwoordig , vroege toegang en testversie gameplay zullen beschikbaar zijn in een beperkte periode. Hier bieden veilige fifa-muntenwebsites u de nieuwste update van FIFA 20 Closed Beta, Volta Football, Career Mode, Edition, .demo, trailer en meer.

FIFA 20 Gesloten Beta

FIFA 20 Closed Beta is uitgekomen om geselecteerde spelers de kans te geven enkele FIFA 20-speltestmodi te spelen en wat feedback te geven om de ontwikkelaars te helpen de werkdetails te begrijpen en te verbeteren vóór de definitieve release.

De uitgenodigde spelers ontvangen een FIFA 20 gesloten bètacode voor toegang tot de bèta via de e-mails. Downloads zullen exclusief beschikbaar zijn voor PS4- en Xbox One-spelers in de VS en het VK, PC of Nintendo Switch zullen dit jaar niet te zien zijn.

Wanneer de bèta live is?

De FIFA 20-bèta startte vanaf 18.00 uur op 9 augustus en eindigt om 22.00 uur op 22 augustus 2019 (VK-tijd).

Wat kun je spelen in de FIFA 20-bèta?

Genodigden hebben toegang tot FIFA 20 Kickoff, plus Carrièremodus, FUT (Ultimate Team), Pro Clubs of VOLTA FOOTBALL.

Houd er rekening mee dat livestreaming en het vastleggen van afbeeldingen van Closed Beta-gameplay niet zijn toegestaan.

FIFA 20 Volta voetbalupdate

EA heeft een officiële Volta gameplay-trailer onthuld, toont 17 wereldwijde speeltuinen met Tokio, Londen, Barcelona en talloze manieren om je stijl uit te drukken.

Volta Football neemt FIFA mee de straat op, waardoor spelers met meer vrijheid en minder beperkingen kunnen voetballen, er zijn geen vervangingen, gele of rode kaarten en je kunt 3v3-, 4v4- en 5v5-wedstrijden spelen zonder keepers, de nieuwe mechanica exclusief voor FIFA 20 Volta is om vaardigheidsbewegingen gemakkelijker uit te voeren. Het nieuwe online Volta-verhaal vervangt The Journey en je kunt je eigen mannelijke of vrouwelijke personage creëren. Volta-munten zijn beschikbaar in het spel om items in Volta-winkels te ontgrendelen.

FIFA 20 Carrière modus verbeteringen – nieuwe functies updates

Er zijn de afgelopen twee jaar geen echte wijzigingen voor de FIFA-carrièremodus, na lang wachten is er eindelijk een stapel nieuwe functies verdwenen.

Spelersmoraalsysteem

Het moreel zal worden beïnvloed door verschillende attributen, zoals speeltijd, loonverwachtingen, de prestaties van spelers en teams, evenals antwoorden in persconferenties en antwoorden op spelers in één-op-één-gesprekken. Het moreel van spelers zal hun attributen inzetten in aankomende wedstrijden.

Beheer maatwerk

Met de nieuwe Manager Carrière-ervaring kunnen spelers een avatar creëren die je eigen stijl weerspiegelt en deze in de game gebruiken. Je kunt ook de outfit van je kribbe op elk moment tijdens het seizoen veranderen. Bovendien wordt een breed scala aan kledingartikelen en accessoires gelanceerd voor meer casual en smart-casual opties.

Potentieel dynamische speler

In de FIFA 20 Career Mode wordt het potentieel voor spelers in je squadron beïnvloed door de prestaties van de speler in het voorgaande seizoen. Als de speler niet goed heeft gepresteerd of onvoldoende speeltijd heeft, zal het potentieel relatief afnemen.

Transfer Systeem

Verhoogde de spelerswaarde van defensieve spelers op basis van de laatste activiteit op de transfermarkt. De gemeenschap roept al jaren op tot meer realistische AI-transfers.

Bovendien heeft elke beslissing die u in de FIFA 20 Carrière-modus hebt genomen een gevolg. En het kan het moreel en de prestaties van uw team beïnvloeden. De screenshots van live nieuws kunnen de memorabele momenten uit de wedstrijden die je speelt markeren. Klik hier om de volledige toonhoogte noten van de FIFA 20 Career Mode te bekijken.

FIFA 20 Vroege toegang en Demo Releasedatum

Bestel de Champions & Ultimate Editions van FIFA 20 vooraf en je hebt drie dagen eerder toegang tot de game dan de standaardversie, op 24 september, en krijgt veel bonus.

Spelers die zich aanmelden bij EA Access krijgen ongeveer een week voor de release van het spel acht uur gameplay en dit jaar zal dat acht dagen eerder zijn, beschikbaar op 19 september.

De FIFA 20-demo komt meestal twee weken vóór de volledige release van de game uit, dus het zou op 12 september 2019 moeten zijn.

FIFA 20 Legacy Edition

De Legacy-editie is de vierde editie van FIFA 20 voor Nintendo Switch-spelers, die op dezelfde dag als de standaardversie op 27 september 2019 wordt uitgebracht. De geschatte kosten bedragen £ 44,99. Er is geen pre-orderbonus en coverster voor deze versie.