FIFA 20-formatie en spelers in Duitse Bundesliga

Posted on 09/30/2019 by admin

Welke spelers kunnen we gebruiken bij het aanvallen van de Duitse Bundesliga? Veel nieuwe spelers weten niet welke vorm en speler te gebruiken, en vandaag breng ik je de aanbeveling van de invalsformatie en spelers in de Duitse Bundesliga.

Laten we beginnen met de formatie. Ik ga het hebben over 4-1-2-1-2, en er zijn RM en LM in het midden. Sommige niet-fans van pure spelspelers kunnen er ook voor kiezen om geen zijweg maar cm-formatie te hebben. Het is simpel. Ten eerste kan de doelverdediger Sommer kiezen die uit Borussia Mönchengladbach komt. Zijn prijs is 1k en hij kan altijd gebruiken totdat je overstapt op Bernd Leno. Vervolgens is de centrale verdediger, allereerst wil ik TAH aanbevelen die uit Leverkusen komt. Zijn prijs is 2k; zijn snelheid is niet langzaam; zijn lichaam is goed. Het is de keuze van CB-positie. Bartra, de Spaanse centrale verdediger van Dort, is een zeer goede speler in het midden en is erg goedkoop, met slechts 1k, en hij is de beste keuze van centrale verdediger. Toprak uit Dort werkt ook goed, en zijn prijs is 2k. Hij is de beste keuze voor CB-positie. De full-back was eerste Lukasz Piszczek die uit Dort komt. Zijn prijs is 3k. Hij heeft kracht en snelheid, en hij is de beste keuze in de situatie die u zich niet kunt veroorloven om de zwarte Joshua Kimmich te kopen. Trouwens, ik zal het hebben over de overgangsfase van het o-spelers naar het gouden team. Ik stel voor dat je 2k uitgeeft om een ​​set van 200 Bundesliga koperen kaarten te kopen. Je gebruikt het niet dat door het systeem wordt gegeven, omdat het in overeenstemming is met de nationaliteit, dus het zal het rapport beïnvloeden. En koop dan goud shows geleidelijk vervangen koperen kaart. De linkerachter kiest nog steeds de Marcel Schmelzer uit Dort. Zijn prijs is 1k. Hij is goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Het is de beste keuze voor lb-positie. En dan de achterkant, de eerste keuze voor is Rubén Castro. De snelheid 80 is heel snel achterin. Hij is de beste keuze voor CDM. Zijn prijs is 3k. En dan is de tweede keuze de speler die uit Wolfsburg komt. De snelheid 70 is niet snel genoeg, maar zijn goede fysieke kwaliteit zorgt ervoor dat hij vermogen heeft in CDM-positie. Kortom, hij is de beste keuze voor CDM. Zijn prijs is 1k5. Ik wil een CB toevoegen. Dat is Vogt, die Hoffenheimthe’s centrale halfback is. Hij heeft de snelheid en de kracht. Hij is de beste de keuze van CB-positie. Zijn prijs is 1k.

Controleer goedkope fifa 20-spelers met hoge prijsklassen en koop fut 20-spelers van de grootste muntenverkoper fut terwijl je geniet van goedkopere prijzen munten fifa op alle FIFA 20-munten uit de eerste hand door nu de directe fifa 20-verzilveringscode te gebruiken.