FIFA 20-gameplay-zelfstudie voor beginners

Posted on 10/08/2019 by admin

Ik heb zojuist de ploeg gezegd en nu kan ik je vertellen hoe je het spel kunt winnen. Het wekelijkse spel aan de lijn hangt af van begrip en ik zal er hier niet over praten. Het wekelijkse spel op zichzelf is heel goed en het is het allerbelangrijkste voor alle nieuwe spelers.

Allereerst stel ik voor dat u eerst het professionele niveau uitdaagt. Als je kunt, kun je het professionele niveau succesvol uitdagen, je kunt het legendarische niveau direct uitdagen. Je moet de wereldklasse niet uitdagen, omdat wereldklasse bugs heeft.

Op het legendarische niveau moet je meer vroeg passen en proberen de bal niet te breken. Je moet op L2 drukken om de voetballer te verdedigen en snel te veranderen, vooral als je in de voortuin bent geschoten, moet je de bal onmiddellijk afsnijden. Probeer het niet te pakken, want het is onmogelijk.

Als je continu aan het winnen bent, kom je de systeemmatch tegen, die is om te voorkomen dat je wint, en dat is het punt.

Het begin van systemenmatch zal je over het algemeen niet storen, dus je moet proberen in de eerste helft te richten. Dan zul je merken dat je voetbalspelers niet zo goed te besturen zijn en de pas naar links in het midden draait .; de computer begint te stelen en kan reiken om de bal op een lange afstand te breken; je kunt de vleugelspeler niet weerstaan. Deze keer moet je erop letten dat je niet blindelings kunt worden aangevallen, omdat je snelle vleugelspeler niet over de rug kan rennen die geen fysieke macht in het systeem heeft. De doorbraak moet worden doorbroken, op dit moment kun je een langzame actie ondernemen en vroeg in het achterveld passeren.