FIFA 20-gids voor het gratis bouwen van een Black Card-opstelling

Posted on 10/16/2019 by admin

Om Javi Martinez en LionelAndresMessi te vergelijken

Het is te zien dat Javi Martinez op het belangrijkste kenmerk niet slechter is dan de baas, en stuiterende energie-energie op de kop is beter dan de baas, en zijn snelheid is even goed als die van de baas. Maar schieten, dribbelen en passen zijn niet erg goed.

Daarom kan van deze kaart worden gezegd dat deze een zwakkere versie van het doel is, maar de koptekst wordt versterkt. De prijs van deze kaart is nu echter ongeveer 2W en de baas zal 90W + zijn.

Ik zal de gouden kaarten niet plaatsen omdat het overgangskaarten zijn. Ze wachten op de verschillende zwarte kaarten en dan worden we langzaam sterker, dus het plezier wordt een focus op de spelers die elke week kosteneffectief zijn op de rand van de zwarte kaart.

Wat kunnen we doen om deze spelers te kopen?

De game is in het begin heel eenvoudig. Dat is om alle toegevoegde gouden munten te gebruiken. U moet niet terughoudend zijn om geld uit te geven, en u moet om te beginnen +1000 kiezen, en niet teveel gouden kaarten kopen. Een zwakke speler betekent niet dat het team zwak is. De kracht is uw technologie, evaluatie van de bekendheid van de speler en uitgebreide kracht. Je moet niet veel geld uitgeven om een ​​gouden kaart te kopen die je niet erg waardeert.

Het nieuwe model SQUAD BATTLE in FIFA20

Dus laten we uitzoeken hoeveel we met Gold 3 gaan spelen. Het punt van Gold 3 is ongeveer 1W1.

In het begin zal een keuze worden verzonden, als je de helft van je carrière kiest, kun je gemakkelijk 1600 punten nemen en dan moet je er maar liefst 12 schoppen. Er zijn er 13 in totaal. En als je het in 7 dagen verdeelt, kun je er maar 2 elke dag spelen. Als je de ene dag bezig bent, is kick 4 de volgende dag OK. Het is heel flexibel.

Sommige spelers zijn duur, dus je moet je aankoopdrang weerstaan. Je moet blijven rennen en elke kaart uitvoeren die niet werkt. Je moet (verkopen) en een praktische zwarte kaart opstellen.

Controleer fifa 20 spelersprijs en fifa 20 muntenprijzen van de goedkoopste fifa-muntenwebsite om 5% korting te krijgen op alle FIFA 20 Ultimate Team-munten door nu de ultieme teamcodes te gebruiken.