FIFA 20 POTM Vardy SBC – Goedkoopste oplossing om speler van de maand te voltooien 86 Jamie Vardy SBC

Posted on 11/11/2019 by admin

Felicitaties aan Jamie Vardy voor het winnen van de Player of the Month Award van oktober!

De stemming is gesloten voor de nieuwste FIFA 20 POTM-prijs, de nieuwe Premier League POTM SBC voor oktober 2019 is onthuld, met 86 beoordeelde spits Jamie Vardy die speelt voor Premier League-club Leicester City’s. Je bent verplicht om 1 segment met kosten rond de 25K te voltooien voor het verdienen van de PL Jamie Vardy POTM oktober 2019. Hier de beste site om FIFA 20-munten te kopen, presenteert de FIFA 19 MLS POTM Vardy SBC goedkoopste oplossing met de squads-vereisten en prijs, beloningen, Jamie Vardy speler review gedetailleerd!

Opmerking: FIFA 20 goedkope POTM Vardy SBC is beschikbaar van 8 november tot 5 december en is 27 dagen beschikbaar.

FIFA 20 PL POTM Vardy SBC – Jamie Vardy

Beloningen: 1 × POTM Jamie Vardy

Voorwaarden:

Speler uit Premier League: Min 1

Algemene beoordeling team: Min 83

Team algehele chemie: Min 75

Spelers in de ploeg: 11

Jamie Vardy SBC – Goedkoopste Vardy SBC POTM FIFA 20

Stel 4-1-4-1 Fut opstelling / opstelling op

Beoordeling: 83

Chemie: 77

Het kost ongeveer 20K zonder loyaliteit, geen positieveranderingen.

Met FIFA 20 Jamie Vardy POTM SBC voltooid, kun je de beste POTM Vardy-kaart met 86 beoordelingen verdienen.

FIFA 20 Premier League POTM 86 Jamie Vardy Player Review

Jamie Vardy is een Engelse profvoetballer die speelt als spits voor Premier League-club Leicester City. Hij heeft de PL-speler van de maand oktober gewonnen vanwege zijn uitstekende prestaties in de wedstrijd (scoorde een hattrick in de 9-0 sloop van de club van Southampton). En zoals altijd krijgt de winnaar van de FIFA 20 POTM-prijs een nieuwe paarse FUT Ultimate Team-kaart voor FIFA 20 met aanzienlijke statistische boosts. Met 3-sterren vaardigheidsbewegingen, 3-sterren zwakke voet, hoge / hoge werktemperaturen en geweldige in-game statistieken.

Zijn tempo van 92 is duidelijk geweldig, wat hem een ​​van de snelste spelers in FIFA 20 maakt. Wat zijn schieten betreft, zijn 90 positionering, 89 afwerking en 89 schotkracht zijn verbluffend. Zijn lange shots van 67 zijn verschrikkelijk en gebaseerd op wat we weten van de EA pitch notes, een week of zo geleden komen lange shots alleen in het spel net buiten de doos van een huidig ​​lid. Zijn reacties van 88 en kalmte van 86 zijn echt goed, dus duidelijk met de sluipschutter, zou je enorm kunnen opkrikken. Zijn behendigheid en balans zijn slecht, ze zijn niet geweldig. Zijn 80 dribbelen zien er niet de beste ter wereld uit, fysiek zijn eigenlijk heel leuk voor een spits, goed springen, goed uithoudingsvermogen, goede kracht, echt goede agressie en al met al, dit is geen vreselijke kaart. Je kunt veel doen met deze POTM Vardy-kaart 2019.

Over het algemeen is dit echt een kwaliteitskaart met briljante attributen. De goedkoopste oplossing om FIFA 20 POTM Vardy SBC te voltooien kost slechts ongeveer 20K FIFA 20 munten, het is absoluut de moeite waard om te investeren.