FIFA 20 Ultimate Scream Chong SBC: goedkoopste oplossing om 83 Tahith Chong SBC te voltooien

Posted on 11/04/2019 by admin

Gefeliciteerd Holland-middenvelder Chong voor het behalen van de FIFA 20 Ultimate Scream-kaart!

We zijn meer dan twee weken bezig met FIFA 20 Halloween-promo en EA heeft het heel goed gedaan met deze Ultimate Scream-promo, het is een groot pluspunt in vergelijking met vorig jaar. Vandaag heeft EA aangekondigd dat het nu de Squad Building Challenges beschikbaar is waarmee de Scream-kaartversie van 83 Tahith Chong kan worden ontgrendeld. Hier biedt de beste site om munten te kopen fifa 20 alle details van FIFA 20 Ultimate Scream Chong SBC met de goedkoopste oplossing, je kunt zelfs minder dan 30K kosten om Ultimate Scream Chong Squad Building Challenge te voltooien.

Opmerking: FIFA 20 Scream SBC 83 Chong is tot zondag 3 november om 18:00 uur op de markt. Verenigd Koninkrijk tijd.

FIFA 20 Ultimate Scream Chong SBC – Scream Chong

Beloningen: 1 × Halloween Chong

Voorwaarden:

Premier League-spelers: Min 1

Algemene beoordeling team: Min 84

Teamchemie: Min 75

Spelers in de ploeg: 11

Scream Chong SBC – Goedkoopste Chong SBC Ultimate Scream FIFA 20

4-2-2-2 Fut formatie / line-up instellen

Beoordeling: 84

Chemie: 84

Prijs: 29K-PS4, 33K-XBOX ONE, 39.6K-PC

FIFA 20 Ultimate Scream 83 Tahith Chong Player Review

EA’s FIFA 20 Ultimate Scream-promo heeft enkele van de engste spelers uit het veld samengesteld, en Tahith Chong is er een van. Scream Tahith Chong is een Nederlandse profvoetballer die voor de Engelse Premier League-club Manchester United speelt als een rechtsbuiten. Hij speelde voor het Nederlands elftal van onder-15 tot onder-21 niveau. Hij heeft een Ultimate Scream-kaart met 83 beoordelingen gewonnen, omdat hij tijdens het Halloween-evenement zeer goed presteerde in het spel.

Deze 83 Chong Hallween-kaart is absoluut fantastisch met enkele krankzinnige statistieken. Hij heeft wel 3-sterren zwakke voet en 4-sterren vaardigheidsbewegingen, met hoge / hoge werktemperaturen. 89 positionering, 92 schotkracht, 84 lange schoten maken hem zeer goed schieten en kan veel doelpunten maken. Hij heeft slechts 86 tempo, ik denk dat hij zich een beetje sneller voelt vanwege hoe goed zijn behendigheid is, hoe goed zijn dribbelen ook is. Hij is erg goed op de bal. Zijn uithoudingsvermogen bij 80 is niet de beste en begint wel terug te voelen in de games die duidelijk de beste is. Deze kaart ziet er behoorlijk geweldig uit op een zeker een fantastische grote toename op zijn basiskaart. Als je geen Premier League-team hebt, is hij gewoon gedoemd tot een superziel, omdat hij kan werken als een superziel, maar ook als je een Premier League-team hebt, denk ik dat hij het zeker waard is om te doen.

Kijk wat de veiligste muntenverkoper in fifa 20 is om te weten over de fifa 20-muntenprijzen voordat je nu 40K FIFA 20-munten voor de FIFA 20 Ultimate Scream Chong SBC koopt.