FIFA 20 Web App Guide

Posted on 09/27/2019 by admin

Wilt u uw FUT-ploeg voorsprong online bouwen? FIFA 20 Web App is uw eerste keuze om de beste start te krijgen op FIFA 20 Ultimate Team. De FIFA 20-webapp is gebruikt om FIFA-spelers met FIFA 20-munten te kopen en verkopen op de transfermarkt en FUT 20-pakketten te openen en je squadrons samen te stellen. Deze ervaring kan worden bevorderd door de bijbehorende app die wordt uitgebracht met FIFA 20. De web-app kan ook worden gebruikt om squadron-uitdagingen aan te gaan en uw dagelijkse en wekelijkse FIFA 20-doelstellingen bij te houden.

FIFA 20 Web APP Tips:

1. Met de web-app kunt u uw loyaliteitspakketten openen die u hebt gekocht voor de aankoop van de nieuwe game. Meestal word je beloond met een paar gouden pakketten en enkele gemengde spelerpakketten.

2. Log dagelijks in om beloningen en munten te ontvangen – u kunt tot 1000 munten in één bezoek verdienen.

3. Download de bijbehorende app, zodat u onderweg de beste deals kunt krijgen en meldingen voor nieuwe deals kunt pushen.

4. Bouw teams, verkoop spelers en voltooi doelen waarvoor je geen games in de app hoeft te spelen – je ontvangt niet alleen beloningen in de app, maar dit is geweldig tijdens de vroege toegang wanneer je tijd beperkt is.

5. FIFA 20 Trading en SBC’s zijn veel sneller op de web-app en veel betrouwbaarder omdat er vaak problemen zijn op de markt en op uw telefoon

6. Verkopen hebben een belasting van 5% op elk deel van het bedrijf, houd hier rekening mee bij het verkopen van spelers om ervoor te zorgen dat u de meeste winst maakt.

7. Vernieuw uw overdrachtslijst. Een cruciaal element bij het maken van munten is het aanbieden van items voor een uur – en ze vervolgens zo snel mogelijk opnieuw aanbieden als ze niet verkopen. Het is echter onwaarschijnlijk dat je je PS4 halverwege een aflevering van Peaky Blinders, of tijdens het samen eten uit elkaar haalt. Dat is waar de app van pas komt. Doorklikken naar Transfers> Transferlijst> Opnieuw lijsten Alles op een laptop kost seconden en betekent dat je op de hoogte kunt blijven van uitgaande deals zonder andere kritieke taken te onderbreken – zoals het afsluiten van je Arsenal-ondersteunende partners op Whatsapp.