OPEN PACKS OM FIFA 20 MUNTEN TE WINNEN

Ben je moe om coins te verdienen? Er zijn een aantal sites die de mogelijkheid bieden om coins te winnen door het openen van packs. Je winst kan snel worden overgezet naar je FIFA Ultimate Team account. Er zijn verschillende typen spelers in de packs en ook hoge rated spelers zijn te vinden in de packs. Het is nu het juiste moment om te kijken hoeveel geluk je hebt! Ga snel naar de sites toe om te kijken hoe het werkt. Als je veel packs tegelijk wilt openen, zorg dan eerst dat er genoeg coins op je account staan. Dit duurt een paar minute.  

1
NL.FIFACOIN.COM
Je kan packs openen op FifaCoins.com, je kan een aantal hele goede spelers krijgen in je packs, zoals Gold/Gold Rare/TOTW/TOTY/Movember/Hollywoord/SBC enzovoorts. Je kan ook 86+ en 90+ spelers packen. In vergelijking met EA heb je hier een grotere kans om betere spelers te packen.
2
NL.FIFACOINSZONE.COM
FifaCoinsZone.com is the best FIFA packs opener for you to get more high-rated ultimate team players in FIFA 20, and you can fully enjoy opening the best FIFA 20 packs to get the top-rated FIFA 20 players to build your dreaming team.

BLOG